De typiske smerter med Posturologisk årsag

 

De typiske smerter med posturologisk årsag er hovedpine, rygproblemer som iskias eller lumbago. Vi ser næsten aldrig discusprolaps uden at årsagen er Posturologisk. De typiske ledsmerter er skulder- og albuesmerter samt carpal tunnel syndrom. Smerter i håndled og fingre er ikke afledt af en Posturologisk forstyrrelse. Hoftesmerter er sjældent Posturologiske, men smerter i lænd, balder, lyske og knæ er typisk forårsaget af posturologisk forstyrrelse. Ankelsmerter er ikke, men achilleseneproblemer, hælsporer og alle smerter i fødder er også typisk Posturologisk forårsaget.

Patienter med Whiplash syndrom (piskesmæld) får langt bedre behandlingsresultat med hvilken som helst behandling, når posturologien er rettet til.
Halvdelen af os er skæve pga. at nogle muskler (de toniske) ikke er lige toniske/stramme/spændte/ faste eller slappe i begge sider af kroppen.

Det skyldes, at hjernen får en forkert information fra kroppen om vor stilling. Disse forkerte informationer kommer i de fleste tilfælde fra fødder eller øjne (/bid).
 
Relaterede sider: