Hypnose er hjælp til selvhjælp - Næstved- Har Du eksamensskræk eller fobier, er hypnose den rigtige hjælp for Dig

 
Rygning og dårlige vaner:
Din krop har aldrig haft lyst eller behov for at ryge. Før Du begyndte med at ryge, var Din krop fint tilfreds uden røg, og Du gjorde alt uden at ryge. Rygning er kun en dårlig vane. Alle vaner ændres hurtigt med hypnose. Man kan både fjerne dårlige vaner og skabe gode vaner. Der vil ikke være nogen tanker om trang, ubehag, irritation eller rastløshed. Du vil være rolig, afslappet og få bedre overblik. 


Koncentration, selvtillid og selvværd:
Har Du koncentrationsbesvær, så kan hypnose være en mulighed for at styrke Din evne til at koncentrere Dig. Der er en årsag til, hvorfor Din opmærksomhed forsvinder fra det, Du bevidst forsøger at koncentrere Dig om. Ved hypnose kan vi finde årsagen, og Du vil igen kunne blive koncentreret og fokuseret på de ting, som interesserer Dig.


Der er forskel på selvtillid og selvværd. Selvtillid er de ting, vi har tilegnet os gennem, hvad vi har lært i livet. Den "faglige" del. Mens selvværd er den person, vi er. De holdninger og personlige egenskaber som vi indeholder. Selvværd er den personlige del. Har Du oplevet følelsen af at folk retter personlige "angreb" mod Dig - så er det muligt at Du opfatter situationen med Dit selvværd, i stedet for Din selvtillid. Hypnose kan øge selvværdet, som igen øger muligheden for at øge selvtilliden.


Stress, eksamensskræk m.m.
Har Du nogensinde følt Dig stresset og udkørt. Der er mange ting, der skal laves, men hvad skal jeg starte med, og hvordan skal jeg komme igennem opgaverne. Eller Du ved, Du har læst - studeret - alt er i orden, men Du er så nervøs for, hvordan det skal gå, at Du fuldstændigt blokerer mentalt når Du skal præstere.


Med hypnose kan Du få ændret de underbevidste tankemønstre og opfattelser, som hindrer Dig i at nå Dit egentlige mål. Ofte er vi ofre for gamle følelser og forestillinger om, hvordan ting bør være. Via hypnose kan dette ændres, og Du kan blive fri til at foretage Dine egne valg.
 
Læs om forskellige undersøgelser omhandlende effektiviteten af hypnose her
 

Relaterede sider: