Barnløshed kan behandles med akupunktur

 

- Akupunktur Centret tilbyder behandling mod

  barnløshed 

 

Flere og flere par oplever, at det kan være svært og få det ønskede barn, og vi har fuld forståelse for den fortvivlelse det giver, idet vi selv har været igennem det meste.
 
Ufrivillig barnløshed kan være mange ting. Det kan være ægget, sæden, ægledderne, livmoderen, æggestokkene o.s.v.. Og har man prøvet i lang tid
uden resultat, ender det for mange med hjælp til ovennævnte problemer med insemination, ægoplægning/ IVF m.v. på landets fertilitetsklinikker.
 
Ifølge undersøgelser, udført på tyske samt danske fertilitetsklinikker, har man kraftigt forøget antallet af graviditeter ved brug af akupunktur. I kontrolgruppen opnåede man graviditet på ca. 23 - 26% af kvinderne, mens man i gruppen, som fik akupunktur under forløbet, opnåede en graviditet på 42 - 47%, alt efter kvindernes alder.
Læs artikel omkring undersøgelsen: http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article260147.ece
 
Man behandler max. 24 timer før ægoplægningen / inseminationen /  samleje, og dagen efter indenfor 24 timer, samt på
5. dagen for ægudtagningen, dagen hvor ægget skal sætte sig fast på slimhinden i livmoderen.
 
Er der diverse ubalancer i kroppen, på manden eller kvinden, skal disse naturligvis rettes op først, dvs. man behandler konstinuerligt, og evt. anvender ovennævnte behandlingsmodel i forbindelse med den næste ægløsning / ægoplægning.
 
Vores egen historie:

Efter vort første barn i 1996 producerede Susanne for meget mælkehormon, hvorfor hun
måtte have hjælp med hormonbehandlinger for at få ægløsning. Efter flere år med disse
hormonbehandlinger og mislykkedes forsøg m.v. valgte vi at stoppe med det hele og i stedet glæde os over vores datter, som så måtte være enebarn.
 
I 2002 uddannede Henrik sig i behandling af fertilitet med akupunktur, og valgte at "øve" sig på Susanne. Efter kort tid kunne vi konstatere, at vi helt på egen hånd med hjælp fra akupunkturen, nu igen skulle være forældre. I oktober 2003 fik vi derfor endnu en dejlig datter.